ÖZEL DR. MUHİTTİN ÜLKER YÜKSEKÖĞRETİM KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARI

Üniversitemizin İncek Kampüsümüz içerisinde, dersliklere, spor-fitness salonu ve cafelere yürüme mesafesinde yer alan Ufuk Üniversitesi Dr.Muhittin Ülker Öğrenci Yurdu Kızılcaşar Köyü ve Mogan Gölü havzası manzaralı bir konumdadır.

Tek ve çift kişilik odalara ayrılmış öğrenci yurdumuz 143 kız ve 106 erkek öğrencinin barınma ihtiyacını karşılayabilecek kapasitededir. Yurdumuzun her bir odasında 24 saat sıcak su, sınırsız ve kesintisiz internet, giysi dolabı, bazalı yatak, tuvalet, banyo, lavabo, çalışma masası, dinlenme koltuğu ve kanepe mevcuttur.

Ayrıca tek kişilik odalarımızda televizyon da bulunmaktadır. Yemekhane ve kantinimiz öğrencilerimizin gıda ihtiyaçlarının karşılanması için yurt binası içinde yer almaktadır. Yurdumuzda kalan öğrencilerin yürüyerek kolayca ulaşabilecekleri ve ihtiyaçlarını giderebilecekleri MM Migros ve İncek Eczanesi bulunmaktadır.
Ayrıca İncek ve Balgat kampüslerimiz arası ücretsiz ring servislerimiz öğrencilerimizin ulaşımını sağlamaktadır.

Öğrenci yurdumuzla ilgili daha detaylı bilgi almak ve kayıt hakkında sorularınızı iletmek için: 0312 586 70 90 ve 0312 586 71 89 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Yurt Başvuru ve Ücretleri

KAYIT İŞLEMLERİ

Yurt başvuruları üniversite kayıt haftası ile birlikte başlayacak olup öğrenciler kayıt işlemlerini bu süre içerisinde yapmak durumundadır. Söz konusu kayıt işlemleri yurda ilk defa kayıt yaptıracak olan Ufuk Üniversitesi öğrencileri için de geçerlidir.

Kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için ücret ve depozitonun yatırıldığına dair dekont dahil aşağıdaki belgelerin tamamının hazırlanmış olması gerekmektedir. İstenilen belgelerde herhangi bir eksiklik olduğu tespit edildiği takdirde öğrencinin kayıt işlemleri beklemeye alınmakta ve oda zimmetleme işlemi eksiklikler giderilene kadar yapılmamaktadır.

Yurdumuza yeni kayıt yaptıracak olan öğrencilere herhangi bir ön sıralama yapılmaksızın kayıt gününde oluşan sıraya göre işlem gerçekleştirilecektir. Yurtta mevcut kontenjan dolana kadar kayıt işlemleri devam edecektir.

BAŞVURU BELGELERİ

Öğrencilerimizin yurda kesin kayıt yaptırabilmeleri için kayıt sırasında Yurt Müdürlüğüne teslim etmeleri gereken belgeler aşağıda yer almaktadır.

Müracaat Dilekçesi (Kayıt esnasında Yurt Müdürlüğünden temin edilecektir.)

Öğrenci Kimliği/Belgesi: Ufuk Üniversitesi öğrencisi olduğunu ispatlayan “Öğrenci işlerinden alınmış öğrencinin öğrenimine devam ettiğini gösteren belge”

Adli Sicil ve Arşiv Kaydı Belgesi

Sağlık raporu: Sağlık durumunun yurtta kalmasına elverişli olduğunu belirten ve hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu.

Öğrencinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olan nüfus cüzdanı fotokopisi

Velinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olan nüfus cüzdanı fotokopisi

Vesikalık fotoğraf: 3 adet yeni çekilmiş

Ücret ve Depozito Dekontu: Yurt ücretini ve depozito bedelini Halkbank Çukurambar Şubesi (Şube kodu: 1310), TL Hesap Numarası: 16100016, IBAN: TR59 0001 2001 3100 0016 1000 16 Ufuk Üniversitesi hesabına yatırıldığına dair üzerinde “YURT ÜCRETİ” ve “YURT DEPOZİTOSU” ibaresi bulunan dekont

Kan Testleri:
1. AIDS (HIV) Testi

2. Hepatit B ve C (HBsAg, antiHBS, antiHCV)

3. Kan Grubu raporu veya kartı

ODA TOPLAM 1. TAKSİT 2. TAKSİT DEPOZİTO
TEK KİŞİLİK ODA ÜCRETİ 20.415 TL 10.207,5 TL 10.207,5 TL 2.041,5 TL
ÇİFT KİŞİLİK ODA  ÜCRETİ 15.425 TL 7.712,5 TL 7.712,5 TL 1.542,5 TL
ÜÇ KİŞİLİK ODA ÜCRETİ  13.752 TL  6.876 TL  6.876 TL 1.375,2 TL

NOT: YURT ÜCRETİMİZE SABAH KAHVALTISI DAHİLDİR.

Depozito her öğrenciden tahsil edilmektedir ve öğrenciye zimmetlenen odada ve içindeki eşyalarda oluşan zarar ziyanı karşılamak üzere alınmaktadır. Yıl sonunda zarar ziyan tespiti yoksa depozitonun tamamı iade edilir. Zarar ziyan tespit edilirse hasarı karşılayacak miktar kesildikten sonra depozitonun kalanı iade edilir.

Yurt ücretleri iki eşit taksitle tahsil edilmektedir. Güz ve Bahar dönemleri için ödemelerin yapılması gerektiği son tarihler yurt yönetimi tarafından yurdun ‘Duyuru’ sayfasında ilan edilir. Ödemesini belirtilen süre içerisinde yapmamış veya kayıt belgelerinde eksikliği olan öğrenciler yurda kabul edilmeyecektir.

Yurt ücreti ödeme işlemlerini internet üzerinden yapan öğrencilerimiz oluşturdukları elektronik dekontun üzerine yukarıda belirtilmiş olan kimlik ve dönem bilgilerini “NOT” veya “AÇIKLAMA” kısmına işledikten sonra dekontu yurdun e-posta adresine göndermeleri yeterlidir. Ayrıca çıktı ibraz etmeye gerek yoktur. Bankadan kağıt makbuz alan tüm diğer öğrencilerimiz dekontun aslını yurt ofisine teslim etmek zorundadır.

Yurt Başvuru ve Ücretleri

KAYIT İŞLEMLERİ